Spotlight On

Hosted by:

Ruud Peters DJ

Genre:

  • Electronic
  • Experimental
  • Jazz
  • New Albums
  • Rock

HET programma voor de muziekliefhebber die zijn horizon wil verbreden. Onder het motto “altijd weer een verrassing maar steeds met een onmiskenbare honger naar het muzikale avontuur en experiment” brengt ‘curator’ Ruud een exclusieve luister-trip in 2 delen.

Nieuw Plaatwerk

In het 1e uur (getiteld ‘Nieuw Plaatwerk’) kun je elke week luisteren naar een eigenzinnige en unieke mix van recente albumreleases. Geen opgewarmde ouwe hap dus maar vers en nieuw spul ! Vast onderdeel is ook “Het Album Van De Week”. Je wordt dan getrakteerd op 3-4 nummers van een splinternieuw album.

De Onderstroom

In het 2e uur (getiteld ‘De Onderstroom’) kan de luisteraar weer op avontuur om de diepste stromingen, de hoogste toppen en de verste klankschappen in het muzikale universum te ontdekken: Ambient, Drones, Soundscapes, Jazz, Electronicmusic, Modern Classical, Experimental or whatever. Regelmatig komen in dit 2e uur ook ‘Specials’ langs, het gehele uur staat dan in het teken van een specifieke muziekstroming of obscuur platenlabel. NIEUW: Vanaf augustus 2017 zal “De Onderstroom” vooral meer aandacht besteden aan Jazz-gerelaterde muziek (“JAZZ-VIBES”) en Electronische muziek (“ELECTRO-SPHERE”).  Je bent gewaarschuwd 😉

Contact & meer info

Maak je muziek die mogelijk in het programma thuis kan horen en wil je jezelf promoten ? Heb je zelf ‘non-mainstream’ luistermateriaal wat je graag eens op de radio zou willen horen ? Schroom niet en neem contact met mij op via radio@loesfm tav Ruud-Spotlight On.

Meer info omtrent de uitzendingen, inclusief luisterarchief op : http://spotlight-on-musicblog.tumblr.com/Radioshow

of kijk eens op de facebook pagina : https://www.facebook.com/SpotlightOnMusic/

Schedule

  • Sunday - 10:00 pm - 12:00 pm

Blog Posts