Lokale Omroep Echt - Susteren

LIVE: Knooppunt het Vonderen LIVE met SonA

Luister nog tot 22.00 uur naar een live-uitzending van Knooppunt het Vonderen. In D’n Hermeniezaal in Susteren treedt SonA live voor je op. Kom een kijkje nemen of luister naar de lekkerste radio van Midden-Limburg!

Hoe is de live-uitzending precies te volgen?

Radio106.9FM
OnlineLOES RADIO

Programma

Foto: Lokale Omroep Echt-Susteren

Er is geen entree deze avond, dus u kunt gratis genieten van de band én het radioprogramma van René de Serière.

SonA is samengesteld uit de leden Cor Menten (leadzang), Ernest Poelma (toetsen), Marco van Maarseveen (synths/pads), Damian Jans (drums) en Stefan Knarren (bass, synths en zang). SonA is een knallende electro-band met invloeden uit de house, rock, 80’s en zelfs klassieke muziek.

In de Limburgse muziekscene is de band geen onbekende. SonA behaalde o.a. tweemaal de finale van Nu Of Nooit, verzorgde de voorprogramma’s van BLØF en Silent Express, speelde op Koppelpop en het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Hun symfonische klanken met daaronder soms een stevige beat en de duidelijke zang zijn zeer energiek en geen enkel nummer kan omschreven worden als saai. Hun muziek wordt wel eens vergeleken met die van the Prodigy en Goose. Hun laatste CD ‘Deictic Gaze’ is goed ontvangen bij de diverse muziekliefhebbers. Kortom: SonA moet je gezien en gehoord hebben.