Lokale Omroep Echt - Susteren

Kindervakantiewerk Echt zoekt versterking!

Dit jaar organiseert Kindervakantiewerk Echt voor de 55e keer haar zomeractiviteit voor alle basisschoolkinderen uit Echt en omstreken. Dit gebeurt in de laatste week van de zomervakantie, om precies te zijn van 22 t/m 25 augustus. 

Naast de jaarlijkse grote opkomst van deelnemers zijn de mensen achter de schermen minstens zo belangrijk! KVW is nog op zoek naar leiding (iedereen ouder dan 15 jaar) die één of meerdere dagen een groep van ongeveer 10 kinderen wil begeleiden tijdens het leuke dagprogramma. Daarnaast wordt er nog gezocht naar ouders, opa’s, oma’s en iedereen die op een gezellige manier een handje mee wil helpen om het ook dit jaar een onvergetelijke week te maken voor de kinderen.

Ben je dit jaar nét te oud om als deelnemer mee te mogen doen, maar ben je nog niet oud genoeg om (aspirant) leiding te zijn? Perfect! Dan kan KVW jou gebruiken als “regelheld” en help je de programmagroep met het organiseren van alle activiteiten. Dagelijks is er na de activiteiten mogelijkheid om gezellig samen te eten en tot in de late uurtjes rond het kampvuur te verblijven.

Aanmelden als leiding, helpende hand of regelheld kan via www.kvw-echt.nl/inschrijven meer informatie via www.kvw-echt.nl of Facebook: www.facebook.com/kindervakantiewerkecht.

Voor vragen, neem gerust contact op via info@kvw-echt.nl