Lokale Omroep Echt - Susteren

Inschrijving voor Paasei-toernooi VC Patrick gestart

Donderdag 13 april organiseert VC Patrick het zestiende Paasei-toernooi. Het begint om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur in sporthal In de Bandert in Echt.

Foto: V.C. Patrick Echt

De ingang van de zaal is door de verbouwing aan de achterzijde van de sporthal. Het toernooi is voor zowel mix-teams als voor herenteams.

Het is een recreatief toernooi, bedoeld als gezellige ontspanning voor teams van bijvoorbeeld de buurtvereniging, het werk of de sportclub. Een team bestaat uit minimaal 6 personen en er mogen niet meer dan 2 NeVoBo spelers/speelsters in het veld staan.

Wanneer er voldoende (tenminste 8) teams in een klasse zijn, zal er na een halve competitie een herverdeling in sterkte worden gemaakt zodat iedereen in de tweede helft tegen teams van ongeveer dezelfde sterkte speelt.

Opgeven voor dit toernooi kan bij: Aize Meintema aan de Brugweg 18 in Echt, telefonisch via 06 19 65 59 50 of 0475 48 28 87 of via mail naar aize18@live.nl. Graag even aangeven uit hoeveel spelers je team bestaat en of je de starttijd van 18.30 uur kunt halen, dit i.v.m. wedstrijdindeling. 

De inschrijving sluit op 12 April. Er word een bepaald bedrag aan inschrijfgeld gevraagd. Pas na betaling, is de inschrijving geldig. Graag onder vermelding van de team naam op rekening NL58 INGB 0669032808.


Dit artikel is geschreven en op LOES ACTUEEL geplaatst door Volleybalclub Patrick